Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel
search
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare
si nu creeaza obligatii contractuale

Ulei de transmisie TITAN (PENTOSIN) FFL-2 5L ulei full sintetic cutie DSG

FFL2-005RLC
280,00 lei
24-48 ore

Fuchs Titan FFL-2 Premium Performance DCTF cu noua tehnologie XTL®. Conceput special pentru a fi utilizat ca lubrifiant principal pentru operațiuni în transmisiile VW cu dublu ambreiaj.
Fuchs Titan FFL-2 a fost dezvoltat ca o inovație complet nouă pentru a se adapta acestor standarde exigente. În parteneriat cu VW, acesta a fost aliniat la diversele cerințe specifice DSG.
Prin urmare, produsul se mândrește cu cele mai bune proprietăți absolute de frecare asociate cu cele mai rapide rezultate posibile și optime de schimbare pe întregul interval de schimbare a uleiului.

 

Aplicatii

Fuchs Titan FFL-2 a fost dezvoltat special pentru utilizarea în transmisiile VW cu dublu ambreiaj DQ250, DQ500 și DQ400e.
Este singurul produs care a fost aprobat exclusiv pentru utilizare în aceste transmisii, care sunt instalate într-un număr mare de vehicule.
Pentru a garanta funcționarea perfectă a DSG, este absolut esențial ca Fuchs Titan FFL-2 să nu fie amestecat cu alte uleiuri de transmisie.
Pentru instrucțiuni de siguranță și eliminare, vă rugăm să consultați cel mai recent număr al fișei cu date de securitate.

Avanataje si beneficii

Parametrii valorii frecării aliniați în mod specific cu transmisiile cu dublu ambreiaj din grupul VW, au ca rezultat modele optime de schimbare a treptelor
Stabilitate excelentă la frecare
Oferă o protecție fiabilă împotriva coroziunii, uzurii, precum și a nămolului
Compatibilitate remarcabilă cu metale grele neferoase, precum și componente electronice ale circuitelor hidraulice de control
Modele optimizate de spumare
Acesta este singurul produs care a fost aprobat în conformitate cu specificațiile VW TL 52182!

În plus, Fuchs Titan FFL-2 îndeplinește cerințele complexe de compatibilitate a metalelor grele neferoase și a componentelor electronice, ceea ce este de o importanță critică pentru buna funcționare a circuitului de control electric/hidraulic.
Fuchs Titan FFL-2 garantează, de asemenea, o protecție optimă la uzură pe parcursul întregului ciclu de viață al componentelor.

Domenii industriale Agricultură, silvicultură
Auto
Construcții
Consumator, post-vânzare
Alte domenii industriale
Transport
Aprobări VW TL 52 182 (G 052 182)

Fisa tehnica

Ambalare
5 L

S-ar putea sa-ti placa

Fii primul care scrie un review

Ai cumparat acest produs? Spune si altora parerea ta.