Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel
search
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare
si nu creeaza obligatii contractuale

Vaselina Fuchs MEISSELPASTE 400g

FUCHS11269RLC
65,00 lei
3-5 zile

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 4.

RENOLIT MO 2 este o unsoare multifunctionala pe baza de sapun de litiu, ce contine pe langa aditivi de inalta presiune si lubrifianti solizi, ca bisulfura de molibden (Mo 2) si grafit, recomandata pentru aplicari unde se lucreaza cu sarcini mari.
Este o vaselina potrivita atat pentru lubrifierea rosturilor de suspensie, cat si pentru a articulatiilor de la coloana de directie, a sasiului in sectorul auto (utilizare generala), a rulmentilor cu elemente rulante foarte incarcati si in conditii de alunecare sau oscilare intalnite in industrie, in general.

 

Domeniu de utilizare
MEISSELPASTE este o pastă specială pentru scule și bucșe cu ciocane hidraulice și pneumatice fabricate de, de ex. Krupp, Montabert, Rammer, Indeco, etc., cu greutăți de ciocan între 75 și 6000 kg. MEISSELPASTE este, de asemenea, potrivit pentru utilizare sub apă și la temperaturi ridicate.

Metoda de aplicare
MEISSELPASTE poate fi aplicat manual cu pistoale de ungere (= lubrifiere cu niplu) sau cu sisteme de lubrifiere centrale cum ar fi Vogel - KFG 1, BEKA - MAX EP 1 și LINCOLN CLS.

ATENȚIE!
MEISSELPASTE nu trebuie folosit pentru lubrifierea lagărelor! Pistoalele de umplute cu acest produs trebuie să fie etichetate permanent pentru a evita confuzia.

Caracteristici

    interval de temperatură: -20 / + 1 100 °C; peliculă de lubrifiere uscată până la 1 100 °C
    excelente proprietăți EP
    buna protecție la coroziune
    foarte bună rezistență la apă
    proprietăți bune de eliberare
    reduce uzura
    rezistență împotriva îmbătrânirii

Domenii industriale Agricultură, silvicultură
Construcții
Utilaje, echipamente
Minerit, exploatare în carieră, explorare
Alte domenii industriale

Fisa tehnica

Ambalare
400 g

S-ar putea sa-ti placa

Fii primul care scrie un review

Ai cumparat acest produs? Spune si altora parerea ta.