Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel
search
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare
si nu creeaza obligatii contractuale

Antigel Antigel gata preparat Valvoline HT-12 Green 1L

889279VLVRLC
26,00 lei
24-48 ore

Valvolin HT-12™ este ultima tehnologie in materie de lichide pentru racire pentru toata gama de BMW si Volkswagen si nu numai.
Este un lichid de racire premium pentru motor, conceput sa raspunda cerintelor motoarelor puternice, cu o durata de viata ce se poate duce de pana la 5 ani sau 250.000 km.
Cea mai recentă tehnologie brevetată a lichidului de răcire pentru o protecție remarcabilă a motoarelor moderne și ușoare și a pieselor lor vitale


 

Valvoline HT-12™ Green este antigel de culoare  verde este aprobat de BMW conform specificației LC-18.
Acest lichid de răcire premium este tehnologia de umplere aleasă din fabrică pentru VW și BMW, precum și umplerea de service a celor doi OEM începând cu 2018.

BENEFICII
Pe lângă faptul că este o tehnologie aprobată de BMW și VW, lichidul de răcire Valvoline HT-12 Green oferă câteva beneficii suplimentare:
Cea mai recentă tehnologie patentată a lichidului de răcire pentru motoarele moderne de ușoare reprezintă o combinație de OAT și Si-OAT de ultimă generație.
Protecție puternică împotriva coroziunii pentru toate componentele sistemului de răcire și compatibilitate excelentă cu materialele

APLICARE
HT-12 Green este disponibil sub formă de formulă gata de utilizare.
În funcție de raportul de concentrație, HT-12 Antigel Antigel Green protejează componente moderne ale motorului dintr-o gamă de temperaturi de iarnă rece și vară fierbinte.
Motoarele moderne ajung cu usurinta la temperaturi ridicate de functionare, aceste temperaturi fiind daunatoare prin urmare Valvoline™ HT-12™ Green este folosit pentru a mentine sistemele de racire la o functioneze corecta si previne supraincalzirea sau inghetarea acestora.

Tip produs Antigel
Tip HT-12
Tip aditiv Preparat
Sezon All season
Capacitate 1 l
Culoare Verde
Valvoline HT-12 Gata preparat
Specificatie: CUNA NC 956-16
Deutz DQC CC-14
ASTM D3306
ASTM D4985
Cummins CES 14439
ASTM D6210

 
BMW LC-18
BMW LC-87
BS 6580:2004
Cummins CES 14603

Fisa tehnica

Specificatii
Deutz DQC CC-14
Ambalare
1 L

S-ar putea sa-ti placa