Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel

Rollconnect SRL sustine agricultura moderna mecanizata prin comercializarea de piese si accesorii pentru tractoare si utilaje de import (combine, balotiere, cositori, discuri, pluguri, freze prelucrare sol), consolidandu-si pozitia prin calitate, siguranta si promptitudine. Avand ca pornire aceste elemente fundamentale, scopul propus initial, de a ajunge un furnizor consacrat de produse si servicii pe piata din Romania, a fost atins si continua sa genereze rezultate.

Astfel, experienta de aproximativ 15 ani in domeniul agricol a reprezentantilor Rollconnect, dezvoltata prin cunostinte dobandite in lucrari de intretinere si reparatie ale diferitelor marci de utilaje, a contribuit si ea semnificativ, ajutand la evolutia treptata a portofoliului de clienti din piata nationala de profil.

Pe de alta parte, parteneriatele cu producatori de renume, atent selectionati, au permis accesarea unor conditii competitive la nivel intern, Rollconnect reusind in acest fel sa mentina si sa diversifice continuu paleta de produse, atingand un numar de peste 20.000 de repere. De-a lungul timpului am ales sa promovam valorile ce ne reprezinta, unde calitatea este pe primul loc, motiv pentru care marcile produselor pentru care putem oferta includ, printre altele: Amazone, Case/IHC, Claas, Deutz, Fendt , Fiat , Fuchs, John Deere, Massey Ferguson, Shell, Vapormatic, Walterscheid, Welger.

Afirmam, in concluzie, ca ceea ce sustine si impulsioneaza Rollconnect este perfectionarea prin colaborare, motiv pentru care asteptam sa ne contactati, nu inainte de a va multumi pentru increderea oferita!

Echipa RollConnect

cms-img

Colaborarile sustinute de Rollconnect sunt avantajoase datorita:

  • Inovarii
  • Angajamentului
  • Facilitarii activitatii clientilor (multinationale, corporatii agricole, investitori locali) din majoritatea sectoarelor agricole (ferme de animale, de legume, cultivatori de terenuri, abatoare, s.a.), dar si din cel silvic. Mai mult decat atat, stocul dinamic permanent, livrarea imediata oriunde in Romania, consultanta gratuita de specialitate si modalitatile de plata flexibile reprezinta valori adaugate.