Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel

Lista de produse dupa marca ENI

Cel mai mare concern italian ce activeaza in domeniul petrolier, a pus bazele companiei in anul 1952, dupa achizitia unei alte mari societati de la momentul respectiv, AGIP, ce s-a dezvoltat incepand cu anul 1926.

Desi, initial, structura ii permitea abordarea si punerea in practica a mai multor activitati din sectoare diverse, precum energia, extractia, constructiile, mineritul, ulterior primilor ani de functionare aceasta s-a concentrat asupra domeniului de baza, ce este reprezentat si de numele companiei, respectiv Autoritatea Nationala pentru Hidrocarburi (ENI= Ente Nazionale Idrocarburi).
In prezent, ENI reprezinta a 11 cea mai mare companie industriala, producatoare de energie, ce sprijina, in scopul conservarii planetei prin accesul sustenabil si eficace al populatiei la aceasta, trecerea energetica corespunzatoare. Pentru aceasta, parteneriatele pe termen lung incheiate cu peste 79 de tari s-au construit prin transparenta, inovatie si abilitati unice pe care le detine ENI prin angajatii sai.

Eroare 404 - Pagina nu a fost gasită.

Pagina căutată a fost mutată sau nu există, accesează pagina principală sau folosește căutarea pentru a găsi produsele care te interesează.