Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel
search
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare
si nu creeaza obligatii contractuale

Utilaje furajare Cutit lung remorca tehnologia Trioliet

05945TCRLC
1.046,00 lei
24-48 ore

Cutit pentru melc vertical utilizat la remorca tehnologica marca Trioliet. Este varianta TC, mai exact marterialul este intarit.
Cutitele ascutite asigura un amestec mai bun.
In cazul in care hrana pentru animale nu este taiata bine, este mai grea realizarea amestecului de ratie, ceea ce face mai dificil ca vacile sa isi aleaga hrana.

 

Cuțitele Trioform auger sunt unice în domeniul lor.
Cuțitele au o formă brevetată și sunt asamblate orizontal pe auger pentru a se asigura că se confruntă cu cea mai mică rezistență și pot tăia hrana optimă.
Partea superioară este oțelul călit, în timp ce partea inferioară a cuțitului se ascute folosind frecarea hranei pentru animale.
Datorită acestor proprietăți, cuțitele Trioform durează mai mult decât alte cuțite auger.
Cuțitele trioform sunt disponibile în lungimi scurte și lungi.
În funcție de tipul de componente ale hranei pentru animale, puteți opta pentru cuțite scurte și/sau lungi, uneori în combinație cu un cuțit de top pentru prelucrarea baloților, de exemplu.
Cuțitele ascuțite sunt întotdeauna importante. Pozițiile necesare ale cuțitelor auger asamblate depind de compoziția rației și de tipul vagonului mixer.

Număr articol 5819
Unitate Set cutit + suruburi si piulite 
Potrivire pentru marcă utilaj/vehicul Trioliet-Mullos
Număr original 32354
5819
Potrivit pentru numărul original 32354
5819

S-ar putea sa-ti placa