Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel
search
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare
si nu creeaza obligatii contractuale

Utilaje furajare Cutit lung TC remorca tehnologia TRIOLIET

05946TCRLC
1.392,00 lei
24-48 ore

Cutitele pentru remorca tehnologica marca TRIOLIET sau cutit pentru carucior malaxor  executate din material calit si intarit, special create cu sistem de autoascu?ire asigura un amestec mai bun.
Cutitele melcului Trioform sunt unice în domeniul lor si se potrivesc doar pe remorca tehnoplogica TRIOLIET.
Cutitele Trioform sau TRIOLIET sunt disponibile pe lungimi scurte si lungi.

 

Cuțitele Trioform auger sunt unice în domeniul lor.
Cuțitele au o formă brevetată și sunt asamblate orizontal pe auger pentru a se asigura că se confruntă cu cea mai mică rezistență și pot tăia hrana optimă.
Partea superioară este oțelul călit, în timp ce partea inferioară a cuțitului se ascute folosind frecarea hranei pentru animale.
Datorită acestor proprietăți, cuțitele Trioform durează mai mult decât alte cuțite auger.
Cuțitele trioform sunt disponibile în lungimi scurte și lungi.
În funcție de tipul de componente ale hranei pentru animale, puteți opta pentru cuțite scurte și/sau lungi, uneori în combinație cu un cuțit de top pentru prelucrarea baloților, de exemplu.
Cuțitele ascuțite sunt întotdeauna importante. Pozițiile necesare ale cuțitelor auger asamblate depind de compoziția rației și de tipul vagonului mixer.

S-ar putea sa-ti placa