Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel
search
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare
si nu creeaza obligatii contractuale

Vaselina Vaselina Triax Red Spheron HT 400g

‎TRX97551RLC
31,00 lei
24-48 ore


Vaselina multi-functionala premium anti-apa cu aderenta exceptionala in conditii umede.
Rezistenta excelenta la forfecare si soc mecanic scazut sau mediu, in principal recomandata ca o solutie economica cand nu este nevoie de rezistenta la temperatura si soc foarte ridicat.
Aceasta vaselina este recomandata pentru rulmenti, bucse, brate, pivoti si orice alte aplicatii care intra in contact direct cu apa o perioade mai indelungate, precum utilajele de constructii.

 

TRIAX Spheron HT (High Temp) este o vaselina premium pentru rulmenți cu temperatură ridicată, întărită cu polimeri, agenți anti-uzură, aditivi adezivi, uleiuri de bază cu vâscozitate ridicată plus inhibitori de rugină și oxidare.

Această vaselina este concepută pentru a „rămâne pe loc” în cele mai severe condiții de funcționare întâlnite în service-ul industrial și auto.

Este de neegalat în rezistența la spălarea cu apă și protejarea împotriva uzurii rulmenților roților.

Unsoarea TRIAX Spheron HT (High Temp) este vaselina concepută pentru a lubrifia în cele mai proaste condiții de apă-murdărie-noroi.

O aderență excelentă garantează că produsul va funcționa bine în cele mai severe aplicații din agricultură, minerit, cariere, transporturi grele sau chiar atunci când doriți cea mai bună performanță posibilă 

Vaselina foarte adezivă care „rămâne pe loc”.

Rezistență de neegalat la spălarea apei datorită uleiurilor de bază cu vâscozitate ridicată, întărite cu polimeri proprietari.

Protecție excelentă împotriva defecțiunilor cauzate de încărcarea șocului.

Protecție la presiune extremă - Depășește 70 de kilograme OK Încărcați în testul ASTK D-2509 Timken.

Suprafețele metalice critice ale pieselor mobile sunt protejate de rugină și coroziune.

Culoarea roșie distinctivă identifică rapid grăsimea și ajută la detectarea etanșărilor defecte ale lagărului.

Cheltuieli de întreținere reduse, deoarece atributul „rămâneți la locul” înseamnă intervale de gresare mai puțin frecvente și o durată de viață extinsă a echipamentului.

Inhibitorii de oxidare permit operațiuni de până la 180 ° C (302˚F) pentru perioade lungi de timp

Certificat NLGI GC-LB în aplicații cu rulmenți și șasiuri.