Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel

Lista de produse dupa marca BERNER

Companie germana consacrata in domeniile automobilelor, industriei si constructiilor, s-a specializat inca din anul 1957 in prestarea de servicii si comercializarea consumabilelor si uneltelor de uz profesional, cunoscand astfel succesul la nivel international.

Cercetarile intreprinse in vederea adaptarii la orientarea pietei in domeniu si experienta dobandita sunt concepte ce definesc marca Berner. Cerintele clientilor acestui segment sunt indeplinite prin modul activ de abordare al vanzarii, respectiv prin consultanta de specialitate personalizata, inovatie si propunere de solutii.
Pentru sectorul automobilelor (autoturisme, autoutilitare) produsele sunt reprezentate de cele utilizate la lipirea parbrizelor, de componente DIN si standardizate, dar si de cele electrice pentru remorci, de accesorii pentru instalatii de franare cu aer comprimat, precum si de instrumente de lucru, printre care: echipamente pentru atelier, unelte pneumatice și electronice, semne de avertizare.
In ceea ce priveste sectorul constructiilor, gama ese compusa din produse destinate tehnicilor chimice, de masurare si verificare, de ordonare, sudura si lipire, slefuire, de gaurire, de taiere cu diamant si nu numai, dar si din echipamente pentru santiere, de protectia muncii, instrumente de lucru, unelte electrice si pneumatice, consumabile electrice si sanitare.

Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)