Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel

Lista de produse dupa marca FUCHS

Producator german de produse pentru lubrifiere, si-a inceput activitatea in anul 1931, ca pe o simpla afacere de familie, al carei scop era obtinerea unor rezultate materiale pentru lubrifiere de o calitate superioara.

Obiectivul clar stabilit si perseverenta in respectarea si indeplinirea acestuia au adus FUCHS, dupa 3 generatii, la stadiul de lider mondial. Astfel, in prezent la nivel global (62 de companii in grup si peste 5.600 de angajati), FUCHS este primul, cel mai mare, producator independent de uleiuri, dar si a noua cea mai vanduta marca.
In particular, pe sectorul industriei automobilistice, FUCHS ofera solutii integrate de lubrifiere, cu o gama de peste 30 de produse necesare la procesul de fabricare al autovehiculelor, indiferent ca este vorba despre modele noi (cu motor electric sau hibrid), ce reprezinta viitorul, sau despre cele clasice (cu motor cu ardere interna).

Sunt 245 produse.

Se afiseaza 1-24 din 245 produs(e)