Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel

Lista de produse dupa marca JOHN DEERE

Companie americana producatoare de utilaje pentru agricultura, constructii si industrie, a fost infiintata in 1837 de insusi John Deere, care a inceput prin a fi mecanicul, dar si producatorul de unelte, precum furci si lopeti, din zona satului unde tocmai se mutase, Grand Detour, Illinois. A urmat, productiei de unelte, dezvoltarea primului plug de otel cu autocuratare (datorata suprafetei fine), ca nevoie a locuitorilor care le foloseau pe cele de fier sau lemn, ce se incarcau repede cu pamant. In acest fel, productia de pluguri de otel a crescut, avand la baza cererea pentru lucrarea majoritatii campiilor americane.

Experienta de 185 de ani in sectorul productiei a fost mentinuta la nivel inalt, pe masura ce piata in continua dezvoltare si adaptare la noi cerinte a indicat un progres necesar si sustinut. Cunoasterea in detaliu a nevoilor fermierilor, a dorintelor acestora de crestere ale productivitatii, a stat inca de la inceput la baza dezvoltarii, John Deere oferind echipamente si utilaje performante, conectate inteligent, pentru care a asigurat piese si asistenta pe intreg ciclul de functionare.
Tocmai pentru aceasta orientare, John Deere a fost declarata in 2020 a 84 cea mai mare corporatie din SUA.
Compania este recunoscuta ca fiind si cel mai mare producator de utilaje agricole, sloganul acesteia fiind 'Nimic nu functioneaza ca un Deere', iar logo-ul este reprezentat de caprioara in salt.

Sunt 30 produse.

Se afiseaza 1-24 din 30 produs(e)