Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel
search
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare
si nu creeaza obligatii contractuale

Ulei de motor Ulei motor John Deere Plus 50 II 15W-40 20L

VC50002-020RLC
570,00 lei
24-48 ore

Ulei motor John Deere Plus, este un ulei original proiectat spre a oferi performante avansate de lubrifiere motoarelor moderne cu emisii reduse de poluanti (iT4).
Este recomandat pentru motoarele diesel in patru timpi, aspirate natural, turbo si supraalimentate, ce au filtre de particule diesel (DPF), catalizatori de oxidare diesel (DOC)
Asigura functionarea la incarcare si caldura maxime admise este de 500 de ore.
https://pieseagricolebrasov.ro/ulei-de-motor/ulei-motor-john-deere-plus-50-ii-15w-40-20l


 

Ulei motor John Deere Plus, este un ulei original proiectat spre a oferi performante avansate de lubrifiere motoarelor moderne cu emisii reduse de poluanti (iT4).
Ulei motor John Deere Plus este cel mai recomandat pentru motoarele diesel in patru timpi. Este ideal pentru motoarele aspirate natural, turbo si supraalimentate, ce au filtre de particule diesel (DPF), catalizatori de oxidare diesel (DOC) si supape pentru recircularea gazelor de esapament (EGR).
Acest produs asigura functionarea motorului in conditii optime, evitand uzura provocata de incarcare si caldura. Utilizarea maxima admisa este de 500 de ore, conform testelor efectuate.
Recomandat pentru utilajele agricole si utilajele de constructii. Aceste produs este benefi pentru o gama larga de utilaje incepand de la tractoare, combine de cereale, combine de siloz, excavatoare, buldoexcavatoare, utilaje compactoare, generatoare de curent cat si alte utilaje de ridicat.

Fisa tehnica

Ambalare
20 L

S-ar putea sa-ti placa