Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel
search
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare
si nu creeaza obligatii contractuale

Ulei de transmisie Ulei cutie automata DSG TITAN FFL-2 20L

FFL2-020RLC
1.390,00 lei

Uleiul de cutie autoamta Titan FFL-2 este un DCTF de performanta premium dezvoltat special pentru transmisia VW cu dublu ambreiaje cu ambreiaje umede.
Ofera o protectie optima la uzura si proprietati excelente de frecare chiar si în conditii grele, dar ofera cele mai bune performante de schimbare pe toata durata de viata.
Fuchs Titan FFL-2 este un ulei special de transmisie dezvoltat exclusiv pentru a fi utilizat ca prim lubrifiant de umplere în transmisiile cu dublu ambreiaj ale Grupului VW.

 

TITAN (PENTOSIN) FFL-2, Premium Performance DCTF cu noua tehnologie XTL, gandit special pentru a fi utilizat ca lubrifiant principal pentru operatiuni in transmisiile VW cu dublu ambreiaj (DQ250, DQ500 ?i DQ400e), fiind singurul produs aprobat exclusiv pentru utilizare in aceste transmisii, ce sunt instalate intr-un numar mare de vehicule.
A fost dezvoltat ca o inovatie absoluta pentru a se adapta acestor standarde specifice. În parteneriat cu VW, a fost aliniat la diversele cerinte specifice DSG.
Prin urmare, produsul ofera proprietati de frecare remarcabile asociate cu rezultate rapide de schimbare a vitezei pe întreg intervalul de schimbare a uleiului.
În plus, acest produs îndeplineste cerintele complexe de compatibilitate cu metale neferoase si componente electronice, care sunt de o importan?a critica pentru buna functionare a circuitului de control electric/hidraulic.
De asemenea, ofera o protectie optima la uzura pe întregul ciclu de via?a al componentei.


Domenii industriale Agricultură, silvicultură
Auto
Construcții
Consumator, post-vânzare
Alte domenii industriale
Transport
Aprobări VW TL 52 182 (G 052 182)

Fisa tehnica

Ambalare
20 L

S-ar putea sa-ti placa