Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel
search
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare
si nu creeaza obligatii contractuale

Ulei de transmisie Ulei cutie automata DSG TITAN FFL-2 5L

TITFFL2-005RLC
370,00 lei
24-48 ore

TITAN (PENTOSIN) FFL-2, Premium Performance DCTF cu noua tehnologie XTL, gandit special pentru a fi utilizat ca lubrifiant principal pentru operatiuni in transmisiile VW cu dublu ambreiaj (DQ250, DQ500 și DQ400e), fiind singurul produs aprobat exclusiv pentru utilizare in aceste transmisii, ce sunt instalate intr-un numar mare de vehicule.

 

A fost dezvoltat ca o inovatie in adaptarea la standarde exigente, in parteneriat cu VW (specificatii impuse TL 52182), aliniat la diverse cerinte specifice DSG, iar obligatia principala pentru o functionare perfecta este de a nu fi amestecat cu alte uleiuri de transmisie.
Prin urmare, produsul se mandreste cu cele mai bune proprietati absolute de frecare asociate cu cele mai rapide rezultate posibile si optime de schimbare pe intreg intervalul de inlocuire al uleiului.
Ofera model optimizat de spumare, protectie fiabila impotriva coroziunii, uzurii, precum si a namolului, fiind compatibil cu metale grele neferoase, precum si cu componente electronice ale circuitelor hidraulice de control.

Domenii industriale Agricultură, silvicultură
Auto
Construcții
Consumator, post-vânzare
Alte domenii industriale
Transport
Aprobări VW TL 52 182 (G 052 182)

Fisa tehnica

Ambalare
5 L

S-ar putea sa-ti placa