Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel

Lista de produse dupa marca BRUDER

Unul dintre cei mai importanti producatori europeni, german mai exact, de jucarii la scara de 1:16, si-a pus bazele in anul 1926, ca si producator de componente pentru trompete de jucarie.

Incepand cu anul 1958, dupa investitii realizate in achizitionarea de echipamente pentru prelucrarea materialelor plastice si nu numai, linia de productie s-a dezvoltat, publicandu-se si primul catalog cu jucarii. Urmeaza acestei etape anul 1975, cand marca Bruder este prezenta la Targul International de jucarii din Nurnberg. Pentru a demonstra, daca mai era nevoie, interesul existent in sfera inovarii, compania prezinta in anul 2011 produsele Bworld, respectiv sistemul de joc compus din personaje, animale, cladiri modulare si accesorii.
Fabrica detine, insa, doua linii principale de productie, si anume:
I. profesionala, ce este si cea mai importanta si ce se concentreaza pe reproducerea in miniatura a vehiculelor de interventie, a utilajelor forestiere, de constructii si a celor folosite in agricultura. Toate jucariile sunt produse la scara de 1:16 si reprezinta marci precum: Caterpillar, Claas, JCB, Jeep, JLG, John Deere, Lamborghini, Land Rover, Liebherr, Mack, MAN, Manitou, Mercedes-Benz, New Holland, SAME and Scania.
II. Roadmax, jucarii ce au un design simplist si sunt destinate copiilor cu varste de 2 ani, fiind recomandate de Spiel Gut (comisie a guvernului german de protectie a consumatorilor dedicata strict acestui sector, al jucariilor).
Transpunerea in miniatura a masinilor si a utilajelor, ce sunt usor manevrabile si complet functionale, prin redarea, asadar, cu fidelitate a acestora, dar si calitatea, ce are la baza materiale plastice cu o durabilitate ridicata si o linie de productie tehnologic avansata, pot fi premisele prin care copiii descopera lumea, incurajandu-i si dezvoltandu-le creativitatea. Se justifica, in felul acesta, exportul de aproximativ 70% din productie, in peste 60 de tari, si cele 5 premii germane Plagiarius castigate in 5 ani diferiti.

Sunt 135 produse.

Se afiseaza 1-24 din 135 produs(e)