Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel
  • %
search
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare
si nu creeaza obligatii contractuale

Ulei de motor Ulei motor Titan CFE MC 10W-40 20L

CFEMC10W40-020RLC
675,00 lei
24-48 ore

TITAN CFE MC 10W-40 este un ulei pentru motoarele autoutilitarelor sau autoturismelor (benzina sau motorina), cu si fara turbocompresor, bazat pe sinteza moscoviului (Mc) si bisulfura de molibden (MoS2), ce ofera o lubrifiere uniforma, in oricare dintre anotimpuri.

 


Dezvoltat pentru reducerea frecarii si diminuarea zgomotului, reactioneaza bine la pornirea la rece, iar uleiul consumat este minim in cele mai severe conditii de functionare (incalzire si acceleratie maxima).
Uleiul prezinta, printre altele, urmatoarele avantaje:
- protectie fiabila impotriva uzurii, chiar si in solicitari continue de acceleratie maxima la temperaturi ridicate ale carterului/baii de ulei,
- diminuare a consumului de combustibil in toate conditiile de functionare,
- siguranta impotriva namolului, cocsarii, aderentei, formarii lacului si coroziunii, chiar si in conditii nefavorabile de functionare,
- protectie impotriva lustruirii nedorite a alezajului cilindrului la motoarele de inalta performanta,
- miscibilitate si compatibilitate completa cu toate uleiurile de marca, mono si multigrad (amestecurile cu alte uleiuri de motor trebuie evitate pentru a beneficia pe deplin proprietatile produsului, schimbarea completa a uleiului fiind recomandata la trecerea la acesta).
Indiferent de durata de functionare, toate motoarele diesel si benzina pot fi trecute la TITAN CFE MC 10W-40, putand a se folosi si in transmisii pentru care clasa SAE 80 și/sau 80W ar fi altfel utilizate conform API-GL 3 sau API-GL 4.

Specificatii API CG-4/SJ 
ACEA E3/B3/A3
Recomandari  ALFA-ROMEO
CHEVROLET
DAEWOO
DAIHATSU
HONDA
HYUNDAI
IVECO
KIA
LEXUS
MAZDA
MERCEDES-BENZ
MITSUBISHI
NISSAN

Fisa tehnica

Ambalare
20 L

S-ar putea sa-ti placa