Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel
search
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare
si nu creeaza obligatii contractuale

Ulei de transmisie Titan ATF 7134 FE 1L

ATF7134FE-001RLC
70,00 lei
24-48 ore

TITAN ATF 7134 FE este un ulei de transmisie automată cu  uleiuri de bază atent selectate și tehnologie de aditivi de ultimă generație pentru umplerea din fabrică a cutiilor de viteze automate pentru autoturisme 7-G Tronic Plus (NAG II +) produse de Daimler AG .
Fiind cel mai scăzut ATF de primă umplere din lumea auto, acest TITAN ATF 7134 FE oferă un potențial impresionant de economie de combustibil și un comportament la temperaturi scăzute. Stabilitatea sa extremă la frecare permite intervale îmbunătățite de scurgere a uleiului.
TITAN ATF 7134 FE este miscibil numai cu alte ATF-uri MB 236.15 aprobate oficial și nu este compatibil cu specificațiile anterioare MB-AT.


 

Premium Performance ATF cu vâscozitate redusă, conceput special pentru a optimiza și mai mult consumul de combustibil și eficiența cutiei de viteze la transmisiile automate cu 7 viteze de ultimă generație de la Mercedes-Benz.
Nu e compatibil în jos cu specificațiile anterioare MB-ATF. Culoare produs: albastră.
Beneficii:

    Economie de combustibil remarcabilă
    Durabilitate optimizată la frecare pe durata de viață pentru intervale îmbunătățite de scurgere a uleiului

Domenii de utilizare Auto
Transport
Agricultură, silvicultură
Construcții
Consumator, post-vânzare
Alte domenii industriale
Aprobari  APROBARE MB 236.15

S-ar putea sa-ti placa