Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel
search
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare
si nu creeaza obligatii contractuale

Ulei hidraulic Ulei servodirectie TITAN CHF 5364 B 1L

CHF11S-001RLC
68,00 lei
24-48 ore

FUCHS TITAN 5364 CHF B Ulei hidraulic central de performanță premium pe bază de uleiuri de bază complet sintetice, aprobat de Mercedes-Benz pentru utilizarea în sistemele de control al nivelului din autoturisme.
TITAN CHF 5364 B este un ulei hidraulic central de înaltă calitate pe bază de hidrocarburi sintetice. Este inclusă o combinație foarte eficientă de aditivi pentru a susține amortizarea și funcția pompei hidraulice.
Acest ulei se caracterizează în special prin protecția excelentă la uzură în comparație cu diferitele componente ale unui sistem hidraulic central cu un nivel foarte scăzut de frecare în același timp.

 

TITAN CHF 5364 B a fost aprobat de Daimler AG pentru utilizare în sistemele de control al nivelului și servodirecție.
TITAN CHF 5364 B poate fi amestecat și este compatibil cu uleiurile hidraulice centrale convenționale.
Pentru a exploata pe deplin avantajele oferite de TITAN CHF 5364 B, trebuie evitată amestecarea cu alte uleiuri hidraulice centrale sau se recomandă schimbarea completă a uleiului la schimbarea la TITAN CHF 5364 B.
 Acest produs a fost comercializat anterior sub denumirile TITAN ZH 5364 B și PENTOSIN CHF 5364 B.

Utilizare Auto
Agricultură, silvicultură
Transport
Consumator, post-vânzare
Construcții
Alte domenii industriale
Aprobari  MB-APPROVAL 344.0

Fisa tehnica

Ambalare
1 L

S-ar putea sa-ti placa