Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel
search
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare
si nu creeaza obligatii contractuale

Lichid special Solutie curatare motor Silkolene Engine Flush One Shot

SILKENGFLUSH-001RLC
30,00 lei
24-48 ore

Spălarea motorului pe bază de ulei pentru curățarea interiorului motorului, contribuind la menținerea performanței și a economiei de combustibil.
Ajută la îndepărtarea nămolului, funinginei, gumei, ruginii și lacului de pe suprafețele componentelor interne.
Poate fi folosit la motoarele cu sau fără ambreiaj umed. De asemenea, potrivit pentru utilizare în uleiuri minerale, semisintetice și complet sintetice.
O sticlă de 100 ml de ENGINE FLUSH tratează 4L de ulei de motor.

Renumitul brand de ulei FUCHS Silkolene, un favorit ferm al motocicliștilor din întreaga lume, și-a desfășurat noua gamă de produse „One Shot”.
One Shots de 100 ml sunt concepute pentru a fi adăugate cu ușurință în rezervorul de combustibil sau în uleiul de motor înainte de schimbarea programată a uleiului.
Produsele disponibile la dimensiunea de 100 ml sunt:
    PRO FST
    Spălarea motorului
    Booster octan

PRO FST este extrem de eficient în protejarea împotriva uzurii la pornirea la rece, coroziunii, înghețarea carburatorului, problemele de acumulare de depozite, blocarea și funcționarea accidentată la turații mici ale motorului.
Engine Flush ajută la îndepărtarea oricăror nisipuri, reziduuri de acid care formează nămol, lac și gumă care pot rămâne în carter chiar și după ce uleiul de motor a fost golit. Acest proces rapid de curățare îmbunătățește semnificativ circulația uleiului.
Octane Booster poate fi folosit pentru a îmbunătăți arderea într-un motor pe benzină, sporind puterea și performanța. Este eficient atât pentru curse, cât și pentru călăria de zi cu zi.

Fii primul care scrie un review

Ai cumparat acest produs? Spune si altora parerea ta.