Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Apasand butonul ACCEPT, platforma va seta cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra, pe baza consimtamantului exprimat in acest fel.

cancel
search
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare
si nu creeaza obligatii contractuale

Lichid special Alcool tehnic, concentratie 97% 900 ml

00010021RLC
12,00 lei
24-48 ore

Performante -curata si degreseaza suprafetele pe care se  aplica ; -prezinta uscare rapida; -indeparteaza eficient depunerile organice, praful si impuritatile de pe suprafetele pe care se aplica
Alcoolul tehnic Kynita reprezinta un amestec omogen de alcooli secundari (alcool metilic, alcool etilic si alcool izopropilic) cu o concentratie minima de 97%, ce este destinat pentru spalarea si degresarea articolelor tehnice, curatarea articolelor diverse sau in calitate de aditiv anti inghet pentru a evita inghetarea apei in rezervoare auto, degivrarea si spalarea geamurilor si parbrizelor.

 

Depozitarea acestui produs este recomandata a se face in ambalaje inchise etans, in spatii acoperite, ferite de actiunea directa a razelor solare, la temperaturi de maxim 25 grade Celsius.

Domeniu de utilizare -spalarea si degresarea articolelor tehnice; -decaparea si curatarea articolelor diverse; -aditiv  antiinghet  pentru a evita inghetarea apei in rezervoarele auto; -degivrarea si spalarea geamurilor si parbrizelor auto.

Caracteristici generale
Tip produs Solutie degivranta
Utilizare Profesional
Destinat pentru Parbriz Luneta Caroserie
Specificatii tehnice
Aspect lichid
Continut de alcool 97%
Continut de clor Nu contine
Capacitate (ml) 900
Concentratie (%) 97
Tip parfum caracteristic
Culoare mov
Mod de ambalare bucata